maria_xoukli.jpgΚανείς δεν περισσεύει από τη συλλογική προσπάθεια του Ε.Β.Ε.Σ paratiritis
Δεν πρέπει να ρωτάμε συνεχώς τι κάνει ο τόπος μας για μας, αλλά τι κάνουμε εμείς για τον τόπο μας» δήλωσε κατά τον χαιρετισμό της η δημοσιογράφος ,συμπατριώτισσα μας Μαρία Χούκλη , το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης του Ε.Β.Ε.Σ. που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο «Το Κομπολόι». Η Μαρία Χούκλη αρχισυντάκτρια και τηλεπαρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Ν.Ε.Τ.  ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Σ. για την τιμή που της έκαναν και επεσήμανε ότι « Ο καθένας μας, όπου και αν βρίσκεται, κουβαλά μέσα του τον τόπο και τα βιώματα του» ευχαριστώντας παράλληλα τους γονείς και τους δασκάλους της που της έμαθαν καλά γράμματα  «Γιατί εκείνα τα χρόνια, που ήμουν μαθήτρια σε δημόσιο σχολείο στις Σέρρες, οι δάσκαλοι μας αγωνίζονταν για τη γνώση» δήλωσε η Μ.Χούκλη.
maria_xoukli_2.jpgΠλήθος του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου της πόλης και της περιφέρειας του νομού γέμισε την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, οι βουλευτές Αχιλλέας Καραμανλής, Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, Θεόφιλος Λεονταρίδης και Στάθης Κουτμερίδης, ο Νομάρχης Στέφανος Φωτιάδης, δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων και αρχών του τόπου μας.

«Στον αγώνα που κάνουμε για την προώθηση των σερραϊκών προϊόντων δεν περισσεύει κανείς, δεν υπάρχουν τέτοιου είδους πολυτέλειες, όλοι ως μια οικογένεια πρέπει να αγωνιστούμε για το καλό της σερραϊκής αγοράς, για το καλό του τόπου μας» τόνισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε Αριστείδης Δρογαλάς.

Ακολούθησε η απονομή βραβείων σε πρόσωπα και επιχειρήσεις που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στη αγορά των Σερρών.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και ο βιβλιοπώλης, νυν συνταξιούχος, κ. Βασίλης Δρούκας για την πολυετή δραστηριότητα του. Βραβείο απονεμήθηκε και στο γνωστό δαιμόνιο έμπορο και δημοφιλή για  την αγάπη και το πάθος του για τον Πανσερραϊκό  κ. Σταύρο Λύμπο.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο συνάδελφος δικηγόρος Δημήτρης Γκολέμης που κέρδισε το φλουρί.

Άψογη στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος του ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ  Λία Μαυρίδου.

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 108 επισκέπτες