tzimas_axladoxori.jpgΠροβληματισμό προκαλεί ο Τζίμας της… σιωπής (κατά το «η Μαρία της σιωπής») elvima.gif
«Άρωμα» εκλογών είχε η επίσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας- Θράκης Μαργαρίτη Τζίμα στο Αχλαδοχώρι και με το νομό Σερρών να δέχεται την Τετάρτη «μπαράζ» επισκέψεων πολιτικών προσώπων. Όπως υπογράμμισε ο Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, με την επίσκεψή του στο Αχλαδοχώρι, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά στην πράξη το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την ακριτική Ελλάδα.
«Το ΕΣΠΑ θα διοχετευθεί στο μεγαλύτερο μέρος του στην Ελληνική περιφέρεια, το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης δεσμεύθηκε για την ενίσχυση τριών έργων της κοινότητας Αχλαδοχωρίου και νομίζω ότι αυτή η επαφή βοηθά και εμάς τους πολιτικούς, αλλά και τους κατοίκους,» δήλωσε ο κ. Μαργαρίτης Τζίμας.
Ο Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης δεσμεύθηκε για την επιχορήγηση ανακαίνισης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, «υιοθέτησε» την ανακατασκευή μιας γέφυρας που είναι σε τραγική κατάσταση και που συνδέει το Αχλαδοχώρι με το Σιδηρόκαστρο και με το Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριο, θα γίνουν προσπάθειες να ανακαινισθεί ένας παλαιός ναός των Ταξιαρχών του 17ου αιώνα. Για τα υπόλοιπα μεγάλα έργα υποσχέθηκε να βοηθήσει με την εμπειρία του είτε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είτε στα αντίστοιχα Υπουργεία, προκειμένου να ξεμπλοκαριστούν και να χρηματοδοτηθούν.
Ερωτηθείς για το θέμα που ανέκυψε τις τελευταίες εβδομάδες, για την προσάρτηση περιοχών του νομού Σερρών στο νομό Δράμας, ο κ. Μαργαρίτης Τζίμας, άφησε στο… ντουλάπι την ιδιότητα του Υπουργού Μακεδονίας- Θράκης και «ξέθαψε» αυτή του βουλευτή και πρώην δημάρχου Δράμας και είπε μόνο πως η τοπική αυτοδιοίκηση έχει το δικό της αυτόνομο, ανεξάρτητο και αυτοδιοικητικό ρόλο.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Σερραίων δημοσιογράφων, ο Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης αρνούνταν να δώσει οποιαδήποτε άλλη απάντηση σε οποιοδήποτε άλλο θέμα του τέθηκε, ακόμη και της πανελλαδικής επικαιρότητας. Πολιτικές απαντήσεις δεν δόθηκαν, που αν μη τι άλλο ο ρόλος των πολιτικών προσώπων είναι να απαντούν και να μην κρατούν το στόμα τους κλειστό, γιατί προκαλούνται πολλά ερωτηματικά.

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 129 επισκέπτες