serreslife

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών και η ΟΕΒΕΣΣ με ομιλητή τον κ Χρυσάφη Αλέξανδρο οικονομολόγο- φοροτεχνικό που είχε ως θέμα:
« Το φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς των επιχειρήσεων σήμερα, οι παραβάσεις και οι ποινές που επιφέρουν, καθώς και οι ρυθμίσεις των οφειλών».

Η ημερίδα σημείωσε μεγάλη επιτυχία και προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών επιχειρηματιών του Ν. Σερρών.

Ως διοικήσεις των δύο φορέων θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά:


1.    Την εταιρία Λογιστική ΑΕ και τον κ Χρυσάφη Αλέξανδρο προσωπικά  για την παροχή τους αυτή στα πλαίσια της συνεργασίας τους.
2.    Το ξενοδοχείο ELPIDA RESORT και τον κ Κωνσταντινίδη Χρήστο προσωπικά για την δωρεάν παροχή της αίθουσας με τις υποδομές της ώστε να πραγματοποιηθεί η ημερίδα.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών και η ΟΕΒΕΣΣ δηλώνουμε από κοινού ότι θα συνεχιστούν οι ενημερώσεις αυτές σε τακτά χρονικά διαστήματα τόσο στην Σέρρες όσο και στην Περιφέρεια του Νομού.

Διαβάστε επίσης:


DEYAS

swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 310 επισκέπτες