ΠΕΜΠΤΗ 29/5: Καλός αρχικά καιρός, με ήλιο και κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Κυρίως το απόγευμα και το βράδυ προβλέπονται κατά περιόδους ισχυρές καταιγίδες. Θερμοκρασία από 14-28oC. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις εντάσεως 3-4 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/5: Άστατος καιρός, με ήλιο αρχικά και νεφώσεις, αλλά και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι και προς το απόγευμα. Θερμοκρασία από 13-23oC. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις εντάσεως 3-4 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/5: Καιρός καλός με ήλιο και κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία από 14-24oC. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις εντάσεως 3-4 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/6: Καιρός καλός με ήλιο. Θερμοκρασία από 13-24oC. Άνεμοι από βόρειες, βορειοανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 2-3 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης:


DEYAS

swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 494 επισκέπτες