ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 17/4/2014 : Με διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και νεφώσεων, θα κυλίσει η μέρα. Προς το απόγευμα ίσως σημειωθεί βροχή ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 4-14oC.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/4/2014 : Με διαστήματα ήλιου αλλά και νεφώσεων θα κυλίσει ο καιρός. Μετά το μεσημέρι και κυρίως το απόγευμα, μεγάλο είναι το ενδεχόμενο για βροχή ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 8-15oC.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/4/2014 : Με αυξημένες γενικά νεφώσεις θα κυλίσει ο καιρός. Μικρή αλλά υπαρκτή η πιθανότητα για βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10-15oC.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 20/4/2014 : Με ηλιοφάνεια θα κυλίσει ο καιρός. Μετά το μεσημέρι κάποιες νεφώσεις φαίνεται να πυκνώνουν λίγο περισσότερο, ενώ μικρή αλλά υπαρκτή είναι η πιθανότητα για βροχή ή και καταιγίδα προς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11-22oC.

Διαβάστε επίσης:


DEYAS

swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 182 επισκέπτες