Έφυγε από τη ζωή ο παππούς των Mikel – Δωρεάν ο καφές σε όλα τα καταστήματα της χώρας.
Δωρεάν θα σερβίρονται οι καφέδες σε όλα τα Mikel της χώρας μετά από εντολή του ιδρυτή της γνωστής αλυσίδας στη μνήμη του πατέρα του, Μιχάλη Κυριακάκη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Συγκεκριμένα μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης οι πελάτες των γνωστών καφέ θα παραλαμβάνουν δωρεάν το ρόφημα της επιλογής τους στη μνήμη ενός ανθρώπου που προσωπικά μπορεί να μην είδαν ποτέ, τη φιγούρα του όμως σίγουρα έχουν  κοιτάξει καθώς κοσμεί το logo της γνωστής αλυσίδας.

Ο Λευτέρη Κυριακάκης, εμπνευστής μιας απλής θεωρητικά ιδέας, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να στήσει το προσωπικό του success story και ξεκινώντας από τη Λάρισα, που είναι και η πατρίδα του να δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name σε όλη την επικράτεια.

Διαβάστε επίσης:


DEYAS

swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 240 επισκέπτες