ethinkh_neonΔίνει φιλικό αγώνα σήμερα με τη Βουλγαρία στις 19:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Στις Σέρρες βρίσκεται η αποστολή της εθνικής Ελπίδων, ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Βουλγαρία, που θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου (19:30) στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προπονήθηκε χωρίς προβλήματα, αλλά με απόντα τον Ποτουρίδη, ο οποίος θα ενσωματωθεί σήμερα στην αποστολή.

Ο τεχνικός της εθνικής, Γιώργος Γεωργιάδης, έχει συμπεριλάβει στην αποστολή για τις αναμετρήσεις με τη Βουλγαρία και την Πολωνία (6 Ιουνίου, Ραντόμσκο) τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Κώστας Λάμπρου, Γιούρι Λοντίγκιν, Αλέξης Αποστολόπουλος, Τάσος Αυλωνίτης, Τάσος Λαγός, Γιάννης Ποτουρίδης, Γιάννης Σκόνδρας, Δημήτρης Ανάκογλου, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Σάββας Γκέντσογλου, Χάρης Μαυρίας, Παύλος Μητρόπουλος, Θάνος Πέτσος, Άρης Σοϊλέδης, Δημήτρης Στάμου, Κώστας Φορτούνης, Απόστολος Βέλλιος, Απόστολος Γιάννου, Θανάσης Καραγκούνης, Χρήστος Χρυσοφάκης.
Είσοδος ελεύθερη
Ανακοινώνεται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών, ότι την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 ώρα 7:30 μμ θα διεξαχθεί διεθνής φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Ελπίδων ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Η είσοδος των φιλάθλων θα είναι ελεύθερη από τις θύρες 2 & 4.

Διαβάστε επίσης: