painting_politeknoΣτο πλαίσιο των «ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2011» πραγματοποιούνται αυτή τη Παρασκευή 20 Μαΐου και ώρα 8 το βράδυ, τα εγκαίνια 2ης ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής του εικαστικού εργαστηρίου «Πολύτεχνο», στο εκθεσιακό χώρο του κτηρίου της Δ.Ε.Π.Κ.Α.

Δεκαεννέα νέοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν τις σπουδές τους, έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και σχέδια των δυο τελευταίων ετών.

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν σπουδές ελαιογραφίας εικονιστικών έργων ζωγραφικής, ποικίλων τεχνοτροπιών από έργα μεγάλων δασκάλων του 19ου & 20ου αιώνα, καθώς επίσης σπουδές από το φυσικό, νεκρές φύσεις και προτομές, σε ασπρόμαυρα σχέδια  και χρώματα.

Τα έργα φιλοτεχνήθηκαν από τις ομάδες: ζωγραφικής ενήλικων και προετοιμασίας για τις Ανώτατες Σχόλες Καλών Τεχνών αντίστοιχα, του εικαστικού εργαστηρίου Πολύτεχνο με την βοήθεια και καθοδήγηση του ζωγράφου και καθηγητή Νίκου Ευστρατόπουλου.

Αξίζει να επισημάνθει ότι φέτος εκτός από τον ίδιο το ζωγράφο Νίκο Ευστρατόπουλο, για πρωτη φορά θα συμμετέχουν στην έκθεση , με δικά τους πρωτόλεια εικαστικά  έργα, τρεις νεοεκκολαπτόμενοι  ζωγράφοι και ένας γλυπτής, φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών, που ξεκίνησαν  από το ανάλογο τμήμα προετοιμασίας του εργαστηρίου Πολύτεχνο.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Αμπατζή Αθανασία, Γερμανοπούλου Ευφροσύνη, Γανίκα
Ειρηάννα, Γιαπής Θάνος, Γκόγκος Παναγιώτης, Διαμαντάκης Στελιος, Δούμα Κυριακή, Ευστρατόπουλος Νίκος, Ιωαννίδης Γιώργος, Καλοκύρη Χρυσοβάλαντου, Κεσκινίδου Αγγελική, Κουκουζέλα Μαρία, Μπιζέλη Χρυσούλα, Μπίσκας Παναγιώτης, Μπάρμπα Ελένη, Νίσκα Ελένη, Πράπας Γιώργος, Χούμα Αγγελική, Χρυσάφη Έφη.

Η έκθεση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 19 Μαΐου έως και την Κυριακή 29 Μαΐου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό  καθημερινά & Σαβ/κα 10:30 -13:30 το πρωί και 18:00 -22:00 το απόγευμα.

Σέρρες 12-5-’11 Ευστρατόπουλος Νίκος

ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ
Πλαστήρα 4
Σέρρες
Πληροφορίες: Ευστρατόπουλος Νίκος κιν.:6973924162

Διαβάστε επίσης: