music_breakpoint_sΘεατράκι Σερρών στις 11 και 12 Ιουνίου στις 19:00. Η είσοδος είναι 3 ευρώ.
Το MUSIC BREAKPOINT FESTIVAL είναι ένα φεστιβάλ μουσικής που πραγματοποιείται από το 2005 στις Σέρρες με την συμβολή του ιδρύματος Άνθρωπος προς το Συνάνθρωπο. Κάθε χρόνο συμμετέχουν 10 συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα. τα τελευταία 3 χρόνια γίνεται και για φιλανθρωπικό σκοπό από τα χρήματα των εισιτηρίων. Φέτος το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει και πέντε Σερραϊκά συγκροτήματα έκτος από τα συγκροτήματα από την Πτολεμαΐδα, την Χαλκίδα την Καρδίτσα, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Τα συγκροτήματα είναι:

·  Luna Obscura

·  Everflow

·  Human Traces

·  Nitro

·  Pain Dealers

·  Show your Face

·  Routes

·  Elysion

·  Venomous

·  13Backstabs

Σε συνομιλία που είχαμε με μέλος του συγκροτήματος Luna Obscura τον Δημήτρη μας είπε: «Είναι μια πολύ καλή διοργάνωση που γίνεται  στην πόλη μας. Μπάντες από όλη τη χώρα έρχονται για να συμμετέχουν στο φεστιβάλ. Το είδος της μουσικής που παίζουμε είναι το METAL- ROCK. Θα ήθελα να προσθέσω ότι τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό».

Ο Γιώργος μέλος του συγκροτήματος  Nitro μας δήλωσε: « Εδώ και 6 χρόνια γίνεται το φεστιβάλ μουσικής στις Σέρρες από τον Γιώργο Πρασλέγκο που κάνει την εκπομπή Music Breakpoint από όπου πήρε και το όνομα του το φεστιβάλ. Γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα Άνθρωπος προς το Συνάνθρωπο. Εμείς συμμετέχουμε για πρώτη φόρα στη διοργάνωση».   

Ο Γιώργος μέλος των Pain Dealers είπε: « Είναι πρώτη φορά που συμμετέχουμε στο φεστιβάλ. Όλοι είμαστε αγχωμένοι. Όμως αυτή η διοργάνωση μας βοηθάει γιατί θα δώσουμε άλλη μια συναυλία για την ΚΝΕ. Πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ έξυπνο και θαυμάσιο που τα έσοδα θα διατεθούν για  φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι πολύ όμορφο να ξοδεύεις την ενέργεια σου για να βοηθήσεις τον Συνάνθρωπο σου. Σου δίνει έναν άλλο αέρα όπως και στα υπόλοιπα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν».

Η εκδήλωση θα γίνει στο Θεατράκι Σερρών στις 11 και 12 Ιουνίου στις 19:00. Η είσοδος είναι 3 ευρώ. Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, όποτε μην το χάσετε να είστε όλοι και να συνδράμετε σε ένα τόσο όμορφο γεγονός. Η εφημερίδα Καθημερινός Παρατηρητής είναι ένας από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Αναστασία Κουταντώνη

music_breakpoint_b

Διαβάστε επίσης: