Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και ο Δήμος Σερρών συμβάλλοντας στην αποκριάτικη ατμόσφαιρα διοργανώνουν και συμμετέχουν την Πέμπτη και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου αντίστοιχα τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Την ημέρα της Τσικνοπέμπτης διοργανώνεται εκδήλωση με τη συμμετοχή Dj. Με τη βοήθεια μικροφωνικής εγκατάστασης από την κεντρική πλατεία «Ελευθερίας» και σε όλους σχεδόν τους πεζόδρομους και το εμπορικό κέντρο θα μεταδίδονται ήχοι, μουσικές και τραγούδια σε ελληνικούς, ξένους, latin και αποκριάτικους ρυθμούς.

Το Σάββατο, 2 Μαρτίου από τις 11:30 έως τις 13:30 οι εκπαιδευτές μαζί με τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. διοργανώνουν αποκριάτικη εκδήλωση. Κλόουν, ξυλοπόδαροι, zumba kids, μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί, αποκριάτικες κατασκευές και πολλές εκπλήξεις θα πλημμυρίσουν τον πεζόδρομο «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Το Σάββατο το βράδυ, το Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών, σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς συνδιοργανώνουν παράσταση με παραδοσιακά δρώμενα, χορούς και τραγούδια εμπνευσμένα από την Ελληνική λαογραφία και τη λαϊκή μας παράδοση της περιόδου της αποκριάς.

Από το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 703 επισκέπτες