Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία της «Πολιτείας των Ευχών», με χορό, διασκέδαση, τραγούδι, κρέατα στο μαγκάλι (με τη συμμετοχή του Σωματείου Κρεοπωλών), κρασί και δώρα.
Οι Σερραίοι «αγκάλιασαν» την Τελετή Λήξης της «Πολιτείας των Ευχών» μιας και διασκέδασαν με ένα λαϊκοδημοτικό γλέντι με Σερραίους καλλιτέχνες, ενώ παράλληλα χόρεψαν, έφαγαν και ήπιαν παρά το τσουχτερό κρύο. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση όπου οι τυχεροί κέρδισαν τα δώρα που προσέφεραν χορηγοί.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας ήταν καταπληκτική αξίζει να πούμε ότι την Πολιτεία των Ευχών την οποία δημιουργήσαμε πριν 6 χρόνια και τη δυναμώνουμε χρόνο με το χρόνο φέτος ήταν πιο λαμπερή από κάθε άλλη χρονιά. Αυτό το ομολογούν όλοι κι έτσι πρέπει να είναι να ενισχύεται χρόνο με το χρόνο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τονώνεται και το εορταστικό κλίμα του Δήμου Σερρών. Αλλά και η κίνηση η εμπορική. Θέλω να συγχαρώ όσους δούλεψαν γι’ αυτή τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή», δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης. Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής «Χρόνια Πολλά και από εμένα Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ευλογημένα και φωτισμένα χρόνια, ανθρώπινα χρόνια μέσα στην κρίση. Ίσως αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι να’ ρθουμε κοντά στον διπλανό μας, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Χρόνια Πολλά και του Χρόνου με υγεία».

Διαβάστε επίσης: