pasok__ndΠΑΣΟΚ:
Ανακοινώνονται  την Τετάρτη. Η ανανέωση στόχος του ΠΑΣΟΚ στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων του.
9 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ  Ν.ΣΕΡΡΩΝ.
Έκτός οι βουλευτές Πάχτας και Ανθόπουλος.
Θέμα χρόνου αποτελεί η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, καθώς αναμένεται να έχουν οριστικοποιηθεί πριν από την άνοδο του Γ.Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη.Την Κυριακή λήγει η προθεσμία που έχει θέσει η Ιπποκράτους και η επιτροπή υπό τον Γιάννη Ραγκούση επεξεργάζεται ήδη προτάσεις, προκειμένου να καταρτίσει τα ψηφοδέλτια.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», εκτιμάται ότι σε αυτές τις εκλογές η ανανέωση στη στελέχωση των ψηφοδελτίων θα ξεπεράσει το 55% που σημαίνει ότι ένας στους δύο υποψήφιους θα είναι νέος.Έκτός,σύμφωναμε την εφημερίδα, θα είναι από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ οι Γιάννος Παπαντωνίου, Χρήστος Πάχτας, Γιάννης Ανθόπουλος και Χρίστος Βερελής.

Στη Νομαρχιακή του  ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες κοινοποιήθηκαν μέχρι  αργά το βράδυ του Σαββάτου εννέα  υποψηφιότητες των κ.κ.Ηλία Ακριτίδη ,Γρηγόριου Ζαροτιάδη , Δημήτρη Κολιντζικη,Παύλου Καπόγλου, Ευαγγελίας Τζαμπάζη, K.Kωνσταντίνου,Γιάννη  Πέτκογλου,Χρήστου Κρυστάλλη και Βαγγέλη Καλαθά.


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Τελικά ο κύβος  ερρίφθη και ο θείος του πρωθυπουργού και πρώην υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής θα είναι εκ νέου υποψήφιος στο νομό Σερρών. Έτσι διαψεύστηκαν τα σενάρια που τον ήθελαν να παραδίδει την πολιτική σκυτάλη στο γιο του, Κώστα Καραμανλή. Ανάλογα σενάρια είχαν κυκλοφορήσει και το 2007, αυτή τη φορά όμως για υποψηφιότητα της κόρης του κ. Καραμανλή, Φωτεινής. Στο νομό Σερρών, πλην των βουλευτών (Τάσος Καρυπίδης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και Αχιλλέας Καραμανλής), υποψήφιοι θα είναι οι πρώην βουλευτές Κώστας Τσιπλάκης και Ευγένιος Χαϊτίδης ενώ από γυναίκες ακούγονται τα ονόματα των κυρίων  Δουβίτσα και Γούδα. Ο περιφερειάρχης Ηπείρου Δημήτρης Πανοζάχος δεν θα είναι υποψήφιος.

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 310 επισκέπτες