Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε σερραϊκές επιχειρήσεις και βιομηχανίες ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου, για να συζητήσει με τους ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου για τα ζητήματα που τους απασχολούν και την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε. Σερρών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηβασιλείου πραγματοποίησε συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζομένους στη βιομηχανία παραγωγής επίπλων ΔΡΟΜΕΑΣ, τη βιομηχανία απορρυπαντικών FLOS, τη βιομηχανία ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΖΥΜΗ, το Οινοποιείο ΒΛΑΔΙΚΑ, το Κτήμα ΝΕΡΑΝΤΖΗ, τη Γενική Κλινική ΕΥΘΥΜΙΟΥ και την εταιρεία παρασκευής προϊόντων ζαχαροπλαστικής PARFAIT.

Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Σερραίος υποψήφιος βουλευτής τόνισε την ανάγκη στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων. «Οι σερραϊκές επιχειρήσεις είναι πνεύμονας της ανάπτυξης του τόπου μας. Παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα που κατακτούν την εγχώρια και διεθνή αγορά. Δυναμικά και με εξωστρέφεια. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω για ακόμα μια φορά με τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των επιχειρήσεων. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιτύχει πολλά στον οικονομικό τομέα. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο της σταθερότητας», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης: