Ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια που βρέθηκε στις Σέρρες, την γενέτειρα του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, του ανθρώπου που, όπως είπε, έφερε την Ελλάδα στην Ευρώπη και δημιούργησε μια παράταξη που είναι σταθερή σε αξίες και αρχές και στα δύσκολα βάζει πλάτη για όλους τους Έλληνες, δήλωσε ότι αισθάνεται ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας  Νίκος Χαρδαλιάς  στην ομιλία του σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών.

Ο κ. Χαρδαλιάς  που ήταν ο κεντρικός ομιλητής της πολιτικής εκδήλωσης, που διοργάνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Σερρών της Ν.Δ. τόνισε ότι η κυβέρνηση βρέθηκε μέσα  σε 3,5 χρόνια αντιμέτωπη με τόσες κρίσεις και δυσκολίες που δεν αντιμετώπισαν όλες μαζί οι κυβερνήσεις των τελευταίων 20 ετών. «Η χώρα όχι απλά στάθηκε όρθια  αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης  την κράτησε ψηλά με δύσκολες αποφάσεις και κάτω από δύσκολες συγκυρίες» είπε ο κ. Χαρδαλιάς καλώντας  τα στελέχη της Ν.Δ.  να μεταφέρουν το μήνυμα της δημιουργίας, της ελπίδας και της νίκης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

«Είμαστε εδώ για να επικοινωνήσουμε με τα στελέχη μας. Νομίζω ότι έχουμε μπει σε κλίμα εκλογών. Από εκεί και πέρα είναι πολλά αυτά που έχουμε να κάνουμε. Ως κυβέρνηση έχουμε πετύχει πάρα πολλά, μπορούμε περισσότερα και το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι ότι απέναντι στις λογικές της σύγκρουσης, επιμένουμε στις λογικές της σύγκρισης. Έχουμε πολλά να πούμε στους Έλληνες, έχουμε πολλά να καταθέσουμε σε σχέση με αυτήν μας την πορεία και είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, στην οποία παραβρέθηκαν   οι Βουλευτές Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή, Τάσος Χατζηβασιλείου και Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Δήμαρχοι των Σερρών και στελέχη της Ν.Δ., ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σερρών της Ν.Δ. Θόδωρος Καμπούρης και ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος έκαναν δώρο στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας  Νίκο Χαρδαλιά δύο βιβλία, το «Πανόραμα Σερραϊκής ιστορίας 1913-2013» του Σερραίου ιστορικού και συγγραφέα Βασίλη Τζανακάρη και  «Το Ηρώο της Μεραρχίας Σερρών» του Πέτρο Σαμσάρη.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης: