Με συνθήματα υπέρ της απελευθέρωσης του Δημήτρη Κουφοντίνα και μαύρες μπογιές άγνωστοι επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινής Αραμπατζή, στην πόλη των Σερρών.

Οι άγνωστοι δράστες έγραψαν στον τοίχο  «Λευτεριά στον Κουφοντίνα, Ντόρα το ‘89 έγινε μισή δουλειά», ενώ έριξαν μαύρη μπογιά στην είσοδο του πολιτικού της γραφείου. Η  δημοσιοποίηση του γεγονότος έγινε, πριν από λίγο, από την ίδια την Υφυπουργό με ανάρτησή της σε προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταδικάζοντας την επίθεση.Χαρακτηρίζει προκλητικά και χυδαία τα συνθήματα , υποστηρίζοντας πως «δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στην τρομοκρατία, δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στους αμετανόητους δολοφόνους».

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει ως εξής:

«Οι θρασύδειλοι «φίλοι» του αμετανόητου δολοφόνου και τρομοκράτη Κουφοντίνα χτύπησαν για ακόμη μια φορά.

Με τα ίδια προκλητικά και χυδαία συνθήματα, που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και της ανθρώπινης ζωής. Η πρωινή επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο στις Σέρρες με μαύρες μπογιές και συνθήματα « Λευτεριά στον Κουφοντίνα, Ντόρα το ‘89 έγινε μισή δουλειά» αποδεικνύει ότι οι «φίλοι» του Κουφοντίνα εξακολουθούν να θέλουν μόνο αίμα.

Την ίδια ώρα δυστυχώς υπάρχουν ακόμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που υπογράφουν κείμενο υπέρ του αμετανόητου, τρομοκράτη δολοφόνου και τολμούν να λένε ότι η Κυβέρνηση ισοφαρίζει τις δολοφονικές πράξεις του επειδή τον οδηγεί στις φυλακές Δομοκού και όχι Κορυδαλλού. Το ελάχιστο που περιμένω από αυτούς, που περιμένει η ίδια η Δημοκρατία σήμερα, είναι να καταδικάσουν αυτή την επίθεση, αυτά τα συνθήματα,αυτή τη χυδαία λογική.

Δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στην τρομοκρατία, δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στους αμετανόητους δολοφόνους.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης: