Την αισιοδοξία του ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει και θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής εξέφρασε απο τις Σέρρες ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας και πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος, ενώ έκανε λόγο για συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στην συντηρητισμό της κοινωνίας.

Ο κ. Γερουλάνος παρουσιάζονται το ψηφοδέλτιο του Κινήματος αλλαγής το χαρακτήρισε ισχυρό και ελπιδοφόρο καθώς αποτελείται απο ανθρώπους που μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα προοπτική για το νομό Σερρών.

Επεσήμανε πως ο νομός πάσχει απο έλλειψη ενός οργανωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη του. Το σχέδιο «Ελλάδα» που προτείνει το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να δώσει νέα προοπτική στη χώρα και στο νομό Σερρών , είπε , καθώς ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη της περιφέρειας. Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί και πρέπει να παίξει ηγετικό ρόλο , σημείωσε δημιουργώντας μια προοδευτική πρόταση για το καλό του τόπου.

Επιτέθηκε κατά του κ. Μητσοτάκη , λέγοντας πως η οικονομική ατζέντα που προτείνει εφαρμόστηκε και παλιότερα απο τον Κώστα Καραμανλή και απέτυχε. Η μείωση των φόρων απο μόνη της δεν οδηγεί στην ανάπτυξη. Όταν εφαρμόστηκε συνέβησαν δυο πράγματα , το ενα ήταν η χρεωκοπία της χώρας και το άλλο ότι άνοιξε ακόμη περισσότερο η ψαλίδα μεταξύ των υψηλότερων κοινωνικών στρωμάτων και των χαμηλότερων. Χρειάζεται ενα ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο να διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή , είπε.

Ο κ. Γερουλάνος κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: