«Τεράστιο το χάσμα ανάμεσα στην Πετρούλα και τη Σερραία αγρότισσα» paratiritis
liana_kaneli.jpg«Οι γυναίκες καλούνται πάντα να πληρώσουν τις συνέπειες της δεξιάς πολιτικής», τόνισε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη από τις Σέρρες. Μιλώντας την Κυριακή σε ειδικήεκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και ΜΜΕ», η κ. Κανέλλη είπε χαρακτηριστικά: «Ανάμεσα στην Πετρούλα από το Star και μια γυναίκα με τρία παιδιά από κάποιο χωριό των Σερρών μεσολαβεί τεράστιο χάσμα» Η κ. Κανέλλη, συμμετείχε στη συνεστίαση της Ν.Ε του κόμματος, που στόχο είχε τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ιδιόκτητων γραφείων στην πόλη των Σερρών.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ανέφερε πως περισσότερο την ενδιαφέρει η έκβαση των αποτελεσμάτων των ποδοσφαιρικών αγώνων παρά η“Super League του δικομματισμού", τονίζοντας πως το κόμμα της δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα άλλο κόμμα στις εθνικές εκλογές. "Το ΚΚΕ άντεξε 90χρόνια για να μην κάνει τον μεγάλο της συμβιβασμό με άλλες τάξεις" είπε με νόημα.
Όσον αφορά το σενάριο των πρόωρων εκλογών η βουλευτής του ΚΚΕ δήλωσε ότι:  "ο χρόνος των εκλογών είναι ασήμαντός", ενώ όπως είπε "το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει". Η ίδια επεσήμανε ότι εν μέσω της οικονομικής κρίσης το ΚΚΕ μεγαλώνει τη δύναμή του.
Στο πλαίσιο της παραμονής της στις Σέρρες, η βουλευτής του ΚΚΕ επισκέφθηκε και το ειδικό σχολείο Σερρών όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε επίσης: