aithousa_karamanlisΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΤΑΡΣΥΑ»
Γιάννης Πέτκογλου: «Καταδικάζω την ενέργεια των συμπολιτών μας»

«Θέλω με την παρούσα επιστολή να καταδικάσω την ενέργεια συμπολιτών μας, που ύψωσαν στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και μάλιστα, δίπλα στο πορτρέτο του μεγάλου Σερραίου πολιτικού, την εικόνα του Τσε Γκεβάρα.
Ως πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Σερρών, όταν μου ζητήθηκε η  χρήση της αίθουσας για συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρούσαν οι εκπρόσωποι του κόμματος «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» με θέμα τις περιφερειακές εκλογές, ανταποκρίθηκα θετικά, όπως και σε όλα τα αιτήματα οργανώσεων και φορέων του Νομού μας, που κατά καιρούς διατυπώνουν αντίστοιχα αιτήματα.

Θεωρώ ότι η αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στην οποία συνεδριάζουν τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου είναι χώρος δημοκρατικής έκφρασης, ο κορυφαίος ίσως σε τοπικό επίπεδο.
Σε αυτό το πλαίσιο, η απάντησή μου στο αίτημα ήταν θετική. Μάλιστα, λίγη ώρα πριν την έναρξη της συνέντευξης, συζήτησα με τους εκπροσώπους του κόμματος στο κτίριο της Νομαρχίας, για τη διεξαγωγή της συνέντευξης, χωρίς να υπονοώ ή να έχω υποπτευθεί κάτι και στη συνέχεια αποχώρησα διακριτικά.
Ακολούθησε η ανάρτηση του πανό με τη μορφή του Τσε Γκεβάρα, τη μνήμη και την ιστορία του οποίου σέβομαι και τιμώ, όπως και του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Ωστόσο, καταδικάζω απερίφραστα το γεγονός, ότι το πανό τοποθετήθηκε δίπλα στο πορτρέτο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην αίθουσα, που τιμητικά φέρει το όνομά του».
Με τιμή,
Γιάννης Πέτκογλου
Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου

Διαβάστε επίσης: