serreslife

Τραγικό δυστύχημα συνέβη στο Σκούταρι, το μεσημέρι του Σαββάτου 25/5, με θύμα τον πρώην Δήμαρχο Σκουτάρεως και εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Σερρών Παναγιώτη Τατούδη.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από τον γεωργικό του ελκυστήρα στο Σκούταρι και τραυματίστηκε θανάσιμα. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

serreslifeΟ Παναγιώτης Τατούδης (γεν.1955) είχε διατελέσει Κοινοτάρχης στην Κοινότητα Σκουτάρεως (1994-1998) και κατόπιν Δήμαρχος στον πρώην Δήμο Σκουτάρεως τις τετραετίες 1998-2002 και 2006-2010. Μετά την ένωση του Δήμου Σκουτάρεως με τον Δήμο Σερρών, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος (με 1156 ψήφους) με τον συνδυασμό του Θ.Μηλίδη – «ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».

Τελευταία επίσημη εμφάνισή του, ήταν στα εγκαίνια του 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου Σκουτάρεως (στο οποίο ήταν αποφασιστική η συμβολή του ως δήμαρχος για να κατασκευαστεί)  που εγκαινιάστηκε την περασμένη Δευτέρα από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ.Τζιτζικώστα.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή 26/5 στις 3.30μμ στο Σκούταρι.  

Ανακοίνωση-Ψήφισμα του Δήμου Σερρών

“Ψήφισμα για τον τραγικό θάνατο του εν ενεργεία  Δημοτικού Συμβούλου Σερρών, πρώην Δημάρχου Σκουτάρεως Παναγιώτη Τατούδη.”
 « Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα στις 26/5/2013 παρουσία του Δημάρχου κ. Πέτρου Αγγελίδη αφού συζήτησε το θέμα της σημερινής Συνεδρίασης που προέκυψε μετά τον τραγικό θάνατο του εν ενεργεία  Δημοτικού Συμβούλου Σερρών, πρώην Δημάρχου Σκουτάρεως Παναγιώτη Τατούδη.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ
Την έκδοση ψηφίσματος με το οποίο :
1. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών εκφράζει την θλίψη του για τον τραγικό θάνατο του Παναγιώτη Τατούδη.
2. Να κατατεθούν  στεφάνια στη σωρό του εκλιπόντος, ένα εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου και ένα  εκ μέρους της Δημοτικής Ενότητας Σκουτάρεως.
3. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην Εξόδιο Ακολουθία και να εκφρασθούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του από όλο το Δημοτικό Συμβούλιο .
4. Να συνοδεύσει την νεκρώσιμο ακολουθία η Φιλαρμονική του Δήμου Σερρών.
5. Να παραχωρηθεί, τιμής ένεκεν, δωρεάν τάφος στο Κοιμητήριο της Δημοτικής Ενότητας Σκουτάρεως.
6. Εγκρίνει την διάθεση ποσού 100,00 € σε βάρος του ΚΑ 00-6124 «Έξοδα κηδείας Δημάρχων και Προέδρων Κοινοτήτων» του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2013.
7. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών.
8. Να αναγνωσθεί το παρόν ψήφισμα κατά την Εξόδιο Ακολουθία και να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στον Τοπικό Τύπο .
Αιωνία του η μνήμη.»
 
Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Σερρών
Με οδύνη αποχαιρετούμε τον αγωνιστή της παράταξης, τον ξεχωριστό Άνθρωπο , τον Φίλο.
Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για την απώλεια του  Παναγιώτη Τατούδη πρώην Δημάρχου Σκουτάρεως και Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Σερρών  .
Στην οικογένειά του τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας.
ΝΟ.Δ.Ε ΣΕΡΡΩΝ

Διαβάστε επίσης: