Tη Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο 9χρονος μαθητής που δέχθηκε επίθεση το μεσημέρι της Τετάρτης από τρία μεγαλόσωμα σκυλιά στην περιοχή Σιγής στις Σέρρες.

Εν τω μεταξύ ελεύθεροι αφέθηκαν πατέρας και γιος, που συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία για την επίθεση που δέχθηκε το παιδί από τα σκυλιά, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους για σωματική βλάβη από αμέλεια, η μητέρα του 9χρονου.

Με προφορική εντολή, ο εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερους ορίζοντας ρητή δικάσιμο, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί η δικογραφία με την προσθήκη καταθέσεων, κτηνιατρικών εξετάσεων κ.ά.

Παράλληλα, επιβλήθηκαν εις βάρος τους οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις που συνδέονται με τη (μη) τήρηση των όρων φύλαξης των ζώων και τις προκληθείσες σωματικές βλάβες.

Το παιδί αιμόφυρτο και μετά τη σωτήρια παρέμβαση της μητέρας του, που εκείνη την ώρα ήταν στο μπαλκόνι και άκουσε το κλάμα και τις φωνές του, είχε διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σερρών. Έχει θλαστικά τραύματα σε όλο του το κορμί και κυρίως στη γάμπα και στο μηρό, ενώ σοβαρά τραύματα έχει υποστεί και στο κεφάλι του .

Επί 10 ολόκληρα λεπτά η μητέρα του προσπαθούσε να γλιτώσει το παιδί της από τα δόντια των σκύλων. Τα τρία σκυλιά που του επιτέθηκαν ήταν οικόσιτα αλλά ο ιδιοκτήτης του τα άφηνε ελεύθερα, παρά τις συστάσεις και παρατηρήσεις της μητέρας.

Το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ ήταν το μοναδικό που εισήλθε στο δωμάτιο του Νοσοκομείου και συνομίλησε με το παιδί και τη μητέρα του , η οποία περιέγραψε στον Λεωνίδα Κασάπη, όσα τραγικά διαδραματίστηκαν.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 146 επισκέπτες