Σε μια καταγγελία “φωτιά” περί κακοποίησης του ανήλικου τέκνου του, προχωρά ο κύριος Δημήτρης Χαλάτσης, ο οποίος υποστηρίζει πως το παιδί του καθημερινά γίνεται θύμα ξυλοδαρμού από άλλη ομάδα μαθητών χωρίς εκπαιδευτικοί να μπορούν να βοηθήσουν παρότι έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες συστάσεις.

Ο πατέρας του παιδιού ζητά επιτέλους να μπει ένα τέλος στη δράση αυτών των παιδιών και στη βίαιη συμπεριφορά προς το παιδί του.

Ο πατέρας του ανήλικου παιδιού υποστηρίζει μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση πως βλέπει καθημερινά το παιδί του να επιστρέφει στο σπίτι γεμάτο μώλωπες και χτυπήματα.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά:

” Ο ένας σκοτώνει τον άλλον. Παρακαλώ θερμά, όποιον είναι ο υπεύθυνος για όλα τα σχολεία να βρει μία λύση, να πάρουν τα παιδάκια που προκαλούν το πρόβλημα και να τα μοιράσουν σε άλλα σχολεία. Το παιδί μου επιστρέφει στο σπίτι κάθε μέρα και μου λέει πως δέχεται επίθεση.”

Ο ίδιος φανερά αγανακτισμένος και γεμάτος απόγνωση τονίζει, πως όταν υπάρξει ένα πολύ σοβαρό ατύχημα θα είναι πλέον αργά για να αναζητηθούν ευθύνες.

Για το ζήτημα που έχει ανακύψει και για τις καταγγελίες του πατέρα ενημερώθηκε και ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών Ξενοφών Παπασταμόπουλος , ο οποίος και θα τοποθετηθεί την Δευτέρα,όταν και θα ενημερωθεί για το ζήτημα.





Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: