Σήμερα πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το πρώτο δρομολόγιο του ειδικού αυτοκινήτου για τη μεταφορά ανθρώπων με σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ένας συνάδελφος μαζί με τη συνοδό του μετακινήθηκαν για να παραστούν σε μια προκαθορισμένη ιατρική επίσκεψη εντός της πόλης των Σερρών.
Σε διαφορετική περίπτωση, όπως μας δήλωσαν, θα έπρεπε να ταλαιπωρηθούν μετακινούμενοι με το αναπηρικό αμαξίδιο και τα πόδια για περίπου δύο ώρες μέσα σε αυτό το κρύο για να φτάσουν από το σπίτι τους στον προορισμό τους και το αντίστροφο. 

Όσοι συνάδελφοι μας επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο, του οποίου η λειτουργεία βρίσκεται στην ευθύνη της Π.Ε Σερρών, παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Σύλλογο μας στο Τηλ. 6946434783.

Η κλίση στο σύλλογο μας πρέπει να πραγματοποιείται έως και την τελευταία Παρασκευή πριν από την ημέρα που επιθυμεί ο συνάδελφος να μετακινηθεί, διότι για την καλύτερη συνεργασία μας με την Π.Ε Σερρών, ο Σύλλογος μας υποχρεούται κάθε Παρασκευή να καταθέτει το πρόγραμμα μετακινήσεων της επόμενης εβδομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση δεκτές κλίσεις από το Σύλλογο μας θα γίνονται μόνο σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις για να διερευνηθεί η πρόθεση της Π.Ε Σερρών να ανταποκριθεί στο αίτημα.

Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο τις μέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες από τις 07:00 έως τις 15:00. Η χρήση του αυτοκινήτου είναι δωρεάν.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 325 επισκέπτες