Κυνηγός ο οποίος πυροβόλησε το απόγευμα της Κυριακή και σκότωσε ένα αδέσποτο σκύλο στη Νιγρίτα Σερρών αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές μετά την καταγγελία που κατέθεσε σε βάρος του μια γυναίκα.

Σύμφωνα με τις ένορκες καταθέσεις των εθελοντριών του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό, ο Κ.Β γνωστός κυνηγός και κάτοικος της περιοχής ενώ περνούσε το απόγευμα με το φορτηγάκι του από το σημείο που ήταν ο σκύλος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του όπλισε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.

«Για κακή τύχη του δράστη μάρτυρας αυτού του εγκλήματος υπήρξε η εθελόντρια που καθάριζε στο χώρο η οποία τρέχοντας πήγε στο σημείο όπου βρήκε το ζώο να ξεψυχάει και αμέσως σοκαρισμένη τηλεφώνησε στην αστυνομία ενώ ο κυνηγός προσπαθούσε να την μεταπείσει λέγοντας της να μην το κάνει, διότι τα πρόστιμα είναι ακριβά και θα τον καταστρέψει!!

Αυτή τη στιγμή έχει δοθεί οι απαραίτητες ένορκες καταθέσεις και σχηματιστεί ήδη η δικογραφία στο αστυνομικό τμήμα Νιγρίτας, ενώ έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για το δράστη, ο οποίος αναζητείται,» τονίζεται στην καταγγελία του Φιλοζωικού.

Διαβάστε επίσης: