Μια απίστευτη βαρβαρότητα βίωσε ένα κουταβάκι στο Λευκώνα Σερρών στις 29 Μαΐου. Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών, το άτυχο κουτάβι βρέθηκε κρεμασμένο από πάσσαλο με ένα σφιχτό σχοινένιο πνίχτη στο λαιμό του.

Εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής να τινάζεται αργοπεθαίνοντας με αίματα και αφρούς στο στοματάκι του ενώ, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, τα μάτια του εκλιπαρούσαν για βοήθεια..

Ο άνδρας που το εντόπισε χωρίς δεύτερη σκέψη το απεγκλώβισε από τον πνίχτη του και αφού τηλεφώνησε στον Φ.Ο.Σ. το μετέφερε στο κυνοκομείο Σερρών για τις πρώτες βοήθειες.

Το κουταβάκι είναι πλέον καλά στην υγεία του και αναζητείται μια οικογένεια που θα το κάνει να ξεχάσει όλη αυτή την κακία που βίωσε από το ανθρώπινο είδος.

dogw0rld.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 251 επισκέπτες