serreslife

Ο δράστης έπεσε στα χέρια της αστυνομίας - Τα παιδιά ηλικίας 4,7 και 8 ετών μίλησαν για τα όσα ζούσαν στον πατέρα τους...

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 55χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Σερρών, με την οποία καταδικάστηκε σε πολυετή ποινή κάθειρξης για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Ο 55χρονος φυγόποινος συνελήφθη, χθες το μεσημέρι (03-04-2014), στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας. Όπως διαπιστώθηκε από τα διωκτικά έγγραφα, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 17 ετών, κατηγορούμενος ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των τριών ανήλικων ανιψιών του.

Οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα μεταξύ 2005 και 2006, ενώ τα θύματα ήταν ηλικίας 4, 7 και 8 ετών. Στο μεταξύ, το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν άλλοι πέντε φυγόποινοι στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ αυτών είναι ένας 50χρονος μεσίτης, ο οποίος καταδικάστηκε από διάφορα δικαστήρια σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 ετών και πέντε μηνών, αλλά και σε χρηματική ποινή, για μη καταβολή οφειλών προς το δημόσιο και παραβάσεις των νόμων σχετικά με τις εργοδοτικές εισφορές και την εργατική νομοθεσία.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης: