Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη SEREXPO 2022! Αυξημένο το ενδιαφέρον εκθετών και φορέων!

Το «σύνθημα» της δυναμικής επανόδου της SEREXPO μετά από δύο χρόνια απουσίας έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς κατά τη διάρκεια της πρώτης ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Μαρτίου.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς αφού ευχαρίστησε όλους τους φορείς και τους εκθέτες για τη μαζική τους συμμετοχή, αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους που θέτει για ακόμη μία χρονιά η SEREXPO 2022, ώστε οι Σερραϊκές και όχι μόνο επιχειρήσεις να αποκομίσουν όπως κάθε χρόνο σημαντικά οφέλη από τη συμμετοχή τους και φυσικά να προβληθεί για ακόμη μια φορά ο Νομός μας μέσω του μεγάλου αυτού γεγονότος. Ανακοίνωσε, μάλιστα, τη φετινή συνδιοργάνωση της SEREXPO με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών.

«Είμαστε καθ΄όλα έτοιμοι για την SEREXPO 2022 η οποία επανέρχεται δυναμικά στις 21 με 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ». Η διετής απουσία της λόγω του κορωνοιού ήταν κάτι που μας απογοήτευσε όλους αλλά ελπίζουμε πως η φετινή SEREXPO θα μας ανταμείψει και με το παραπάνω για την απουσία των δύο αυτών χρόνων. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που συμμετέχετε ενεργά σ’ αυτή την προσπάθεια» δήλωσε ο κ. Μαλλιαράς.

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 169 επισκέπτες