Με επιστολή προς ΔΕΔΑ ΑΕ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας, κάνει γνωστό, πως η σύνδεση φυσικού αερίου στις Σέρρες για τους καταναλωτές, προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς και ως ημερομηνία εκκίνησης ορίζεται κάθε χρόνο ο Σεπτέμβριος, αλλά οι συνδέσεις που πραγματοποιούνται είναι ελάχιστες.

Η επιστολή του κ. Μέγκλα:

«ΘΕΜΑ: ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Αξιότιμε κε Τσάκα, Κατόπιν του υπ’ αριθμ. 8553/18.02.2020 εγγράφου σας και πρόσφατων δηλώσεων σας σχετικά με συνδέσεις καταναλωτών με το δίκτυο του φυσικού αερίου και την επέκταση και αξιοποίηση του δικτύου επί της πόλης των Σερρών, δεχόμαστε συνεχώς οχλήσεις και ερωτήματα από επιχειρήσεις μέλη μας και κατοίκους της πόλης των Σερρών, που καρτερικά περιμένουν εδώ και δώδεκα (12) χρόνια από την κατασκευή του δικτύου.

Παρατηρούμε, δε, ότι η σύνδεση προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς και ως ημερομηνία εκκίνησης ορίζεται κάθε χρόνο ο Σεπτέμβριος, αλλά οι συνδέσεις που πραγματοποιούνται είναι ελάχιστες.

Μάλιστα, πολλοί επαγγελματίες και επιχειρήσεις έχουν υποβάλει αιτήματα σύνδεσης, χωρίς, ωστόσο, ακόμα να έχουν υλοποιηθεί και πολλοί από αυτούς έχουν πληρώσει ήδη για τις συνδέσεις με τον αγωγό και τις απαραίτητες εγκαταστάσεις.

Παρακαλούμε θερμά όπως μας ενημερώσετε, προκειμένου να ενημερώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας τους καταναλωτές για το πόσες συνδέσεις φυσικού αερίου έχουν πραγματοποιηθεί εντός του 2020 στην πόλη των Σερρών και πόσες ακόμα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στη χρονιά.»

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...