serreslife

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα ανοίγει τις πύλες της η Διεθνής έκθεση SEREXPO, το κορυφαίο οικονομικοκοινωνικό, πολιτιστικό, επιχειρηματικό γεγονός του Ν. Σερρών που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών.

Η SEREXPO 2018 επιστρέφει ακόμα πιο ανανεωμένη φέτος με Πολυθεματικό Φεστιβάλ Πολιτισμού & Γεύσεων, πλήθος Δράσεων ,Επιχειρηματικού Ενδιαφέροντος, , υψηλή Συμμετοχή Φορέων & Οργανισμών του εξωτερικού, τιμητικές Θεματικές Εκδηλώσεις, πλούσιο Πρόγραμμα Μουσικοκαλλιτεχνικών Εκδηλώσεων με τον Γιάννη Πάριο να ανεβαίνει στη σκηνή την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης.
Αύριο το πρωί θα επισκεφθούν τη SEREXPO μαθητές από σχολεία από όλη την Π.Ε Σερρών. Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα Πέμπτη με μουσική παράσταση με τη φιλαρμονική Πεντάπολης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στις 9 το βράδυ. Το θεματικό εργαστήριο «Χρηματοδοτικά εργαλεία από την Ε.Ε για την καινοτομία και επιχειρηματικότητα» θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 10.30 το πρωί.
Στις παράλληλες δράσεις συμπεριλαμβάνονται το International Business Forum “Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στο Διεθνές Περιβάλλον” – που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 10.00 το πρωί, το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από τη ΔΕΔΑ Α.Ε.: «Συνδέσεις Φυσικού Αερίου στον Ν. Σερρών» το Σάββατο στις 7 το απόγευμα , οι παρουσιάσεις Εταιρικού Προφίλ & Καινοτόμων Δραστηριοτήτων – την Κυριακή από τις 10.00-13.00 & 18.00-20.30 και το SERRES STREET FOOD, Επιδείξεις Μαγειρικής & Γευσιγνωσία Εκλεκτών Τοπικών Προϊόντων – Καθημερινά 12.00-14.00 & 18.00-21.00 το βράδυ. Την περσινή Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση του Επιμελητηρίου Σερρών επισκέφθηκαν πάνω από εβδομήντα πέντε χιλιάδες επισκέπτες και υπήρξαν αμέτρητα δημοσιεύματα, του εγχωρίου & ξένου τύπου, την ανάδειξαν ως μια από τις καλύτερες γενικές Εκθέσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...