serreslife

Το Επιμελητήριο Σερρών, ακόμα πιο δυναμικά φέτος, συμμετέχει στην 83η ΔΕΘ |8-16.09| στο περίπτερο 16!
– Μεγάλη συμμετοχή Επιχειρήσεων & Φορέων
– Προβολή σερραϊκής επιχειρηματικότητας όλων των κλάδων
– Ενίσχυση Εξωστρέφειας Ν. Σερρών
– Ανάδειξη μοναδικών & ξεχωριστών τοπικών προϊόντων, καινοτόμων υπηρεσιών & τουριστικών προορισμών
Σας προσκαλούμε να  τιμήσετε με την παρουσία σας και να επισκεφθείτε καθ’ όλη την διάρκεια της ΔΕΘ το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών!
Εγκαίνια Περιπτέρου: Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 & ώρα 20:00

Το Επιμελητήριο Σερρών πανέτοιμο να κερδίσει για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις

Το Επιμελητήριο Σερρών προβάλει και αναδεικνύει όλους τους κλάδους της σερραϊκής επιχειρηματικότητας και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στο μεγαλύτερο οικονομικό γεγονός της χώρας στην όλο και πιο αναβαθμισμένη  από χρονιά σε χρονιά 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας στο περίπτερο 16.  

Την ετοιμότητα του ΕΒΕΣ να κερδίσει για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις , τόνισε σε δηλώσεις του στη « Σ» , ο αντιπρόεδρος  Α΄ του Επιμελητηρίου Σερρών Δημήτρης Γιαννάκης .

«Πιστεύουμε στο θεσμό της ΔΕΘ, πιστεύουμε στην εξωστρέφεια των Σερρών και αν λάβουμε υπόψιν μας και τα επίσημα στοιχεία ότι τα τελευταία χρόνια ο ίδιος ο θεσμός της Διεθνούς Έκθεσης ολοένα και αυξάνει τους επισκέπτες του,  νομίζω ότι και από τη φετινή μας παρουσία θα έχουμε μόνο κέρδη. Ως Επιμελητήριο Σερρών έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως για να κερδίσουμε και φέτος τις εντυπώσεις των επισκεπτών και στο τέλος όλοι να έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για την οικονομική, πολιτιστική, κοινωνική και τουριστικής ζωή των Σερρών. Μέσα από την συμμετοχή του στη ΔΕΘ το Επιμελητήριο Σερρών προσδοκά να εξασφαλίσει  την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της εξωστρέφειας του νομού μας που έχει και επιδεικνύει μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα ,καινοτόμες υπηρεσίες ,ιδιαίτερους και πολλούς τουριστικούς προορισμούς πλούσιο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο».

Σημειώνοντας ο Δημήτρης Γιαννάκης ότι φέτος το ενδιαφέρον των Σερραϊκών επιχειρήσεων για την συμμετοχή στη ΔΕΘ ήταν μεγάλο, δήλωσε «Επισημαίνω το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής των σερραϊκών επιχειρήσεων. Σε μια δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε το ΕΒΕΣ μαζί με τις επιχειρήσεις παρουσιάζουν στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ. Φέτος συμμετέχουν 50 επιχειρήσεις  στο περίπτερο μας, διπλάσια συμμετοχή από πέρυσι. Η δυναμικότητα των σερραϊκών επιχειρήσεων θα εμφανιστεί ακόμη μια φορά»

Αναφερόμενος εκτενέστερα στη ημέρα των εγκαινίων του Σερραϊκού περιπτέρου και καλώντας τους Σερραίους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση,  τόνισε ότι θα γίνουν την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018. Στις 7:30μ.μ. στην είσοδο του περιπτέρου θα γίνει η υποδοχή της φλόγα της αιμοδοσίας και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια. Ακόμα δεν έχει καθοριστεί ποιος θα κάνει τα εγκαίνια . Ο κ. Γιαννάκης δεν θέλησε να αναφερθεί στις εκδηλώσεις που θα γίνουν εκείνη την μέρα, υποσχόμενος ευχάριστες εκπλήξεις το μόνο που ανέφερε είναι ότι κάθε εκθέτης θα βάλει την δικιά του πινελιά και  έχει ετοιμάσει μια έκπληξη για τους επισκέπτες του σερραϊκού περιπτέρου. Πάντως υποστήριξε ότι όσοι επισκεφτούν το σερραϊκό περίπτερο θα εντυπωσιαστούν από τις εκπλήξεις .

« Είμαστε σίγουροι πως την ημέρα των εγκαινίων  το περίπτερο μας θα έχει πολλαπλάσιο κόσμο από τις άλλες μέρες καθώς η εμπειρία δείχνει ότι όλοι θέλουν να δουν πως το Επιμελητήριο Σερρών και οι επιχειρήσεις κατορθώνουν αυτό το θαύμα κάθε χρόνο στην ΔΕΘ. Περιμένουμε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου, περιμένουμε περισσότερο από 300.000 κόσμο », κατέληξε ο Γιαννάκης .

Δήμητρα Μετόκη

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...