Ενημερωτική δράση με θέμα την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων διοργανώνει η 1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού (13 Φεβρουαρίου) και την γιορτή των Ερωτευμένων (14 Φεβρουαρίου), στην πλατεία Κρονίου, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Με σύνθημα: «Be safe: Ερωτευτείτε, αλλά… προφυλαχθείτε!!!» το προσωπικό της 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών θα ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τα μέτρα προφύλαξης, τους τρόπους μετάδοσης και τη σωστή χρήση προφυλακτικού, ενώ θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό και προφυλακτικά με την ευγενική χορηγία του ΕΟΔΥ.

Σκοπός της δράσης – σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση – είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, η προαγωγή της ασφαλέστερης σεξουαλικής επαφής και η υιοθέτηση υγιέστερων στάσεων και σεξουαλικών συμπεριφορών.

Διαβάστε επίσης:

  • 6η Γιορτή Τέχνης “Serres Music & Art Fstival Η 6η Γιορτή Τέχνης “Serres Music & Art Festival”, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2023, στο Eπιχειρηματικό Κέντρο SEREXP...