Για το τριήμερο 11 με 13 Σεπτεμβρίου 2020 μεταφέρεται η «γιορτή του δρομικού κινήματος» από το τμήμα δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Το τριήμερο δρομικό event (2ο Voreia Beer Serres Trail 17km, Serres JUICE RUN 5km, περίπατος στους πεζόδρομους της πόλης) ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Απριλίου αλλά με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει και τα μέτρα που έχουν παρθεί για την μη εξάπλωση του κορονοϊού οι παράγοντες του τμήματος αποφάσισαν τη μεταφορά του για τις 11 με 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

«Το ΤΜΗΜΑ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ αναλαμβάνοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και έχοντας υπόψη όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τη νόσο Covid-19,τις ανακοινώσεις μέτρων της κυβερνήσεως για τον περιορισμό εξάπλωσης του επικίνδυνου ιού και το γενικότερο αίσθημα ανησυχίας που επικρατεί στην κοινωνία μας, ανακοινώνει την αναβολή του 3ημερου δρομικου Event (2ο Voreia Beer Serres Trail 17km,Serres JUICE RUN 5km,περίπατος στους πεζόδρομους της πολης)και την μεταφορά του στο 3ημερο 11-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
Τις κρίσιμες ημέρες που διανύουμε πρέπει όλοι μας να καταβάλλουμε υπεύθυνη προσπάθεια, σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο , ώστε να εφαρμοσθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι οδηγίες που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και αντιμετωπίζει ο άνθρωπος. Πρέπει όλοι μας να επιδείξουμε υπευθυνότητα για τον εαυτό μας, τα παιδιά και τους γονείς μας έτσι ώστε να σταθούμε όρθιοι στο τέλος της δοκιμασίας αυτής και να βρεθούμε σύντομα , με υγεία και χαμόγελο, στις αφετηρίες των αγώνων δρόμου που τόσο λατρεύουμε.
Το τμήμα του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ θα σας ενημερώνει για κάθε νέα εξέλιξη. ευχόμαστε αλλά και είμαστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε και θα ξεπεράσουμε με ήθος, ψυχραιμία και υπευθυνότητα την κρίσιμη κατάσταση που έχει προκύψει.
Για την ώρα ας βοηθήσουμε όλοι μαζί με το να κάνουμε ένα πράγμα…..

ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!

ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Διαβάστε επίσης: