21η Ιουνίου: η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και η αφορμή εδώ και 20 χρόνια, χιλιάδες ερασιτέχνες, ανερχόμενοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ζωντανά την μουσική σε χιλιάδες πολίτες και μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να ανακαλύψει, να γνωρίσει και να απολαύσει πολλές φορές σε απρόσμενα σημεία της χώρας, μουσικές όλων των ειδών.

Σε συνεργασία με ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2019 θα διεξαχθεί φέτος σε 48 πόλεις & περιοχές της Ελλάδος Ο Όμιλος Σερρών για UNESCΟ συνεργαζόμενος με τοπικούς φορείς  συμμετέχει όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζοντας τα Σερραϊκά μουσικά σχήματα αλλά και απ όλη την Ελλάδα 

Πέμπτη 20 Ιουνίου
Συνδιοργάνωση: *αίγλη και καφέ αμάν*
Live 1000 Χρόνια band 
Χατζηακώβου 12, πεζόδρομος
Ώρα έναρξης: 21:30
Εραστές της classic ροκ μουσικής, δίνουν δυνατά live όπου κι αν παίζουν, είτε με Ελληνικό είτε με ξένο ροκ ρεπερτόριο, Τετραμελής η μπάντα κατάγονται από Καβάλα και από Σέρρες ..

Παρασκευή 21 Ιουνίου RodonFM 24 ώρες Αφιερωμένες στην Ημέρα Μουσικής 2019 www.rodonfm.net

Παρασκευή 21 Ιουνίου 
Συνδιοργάνωση: *αίγλη και καφέ αμάν* Reggetikoproject Χατζηιακώβου 12, πεζόδρομος Ώρα έναρξης: 21:30
Reggetiko project Το Reggetiko project αποτελεί μια μουσική συνάντηση ανάμεσα σε άτομα με πολύ διαφορετικά μουσικά υπόβαθρα και παραστάσεις. Κοινός γνώμονας είναι η αγάπη τους για δημιουργικές συζητήσεις και αυτοσχεδιασμούς, με σκοπό την όσο το δυνατόν άμεση συνδιαλλαγή των μελών της. Το αποτέλεσμα της συλλογικής αυτής έκφρασης έχει πειραματικό χαρακτήρα και αντιμετωπίζει τη μουσική και τον αυτοσχεδιασμό ως ένα τρόπο επικοι νωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους. Μουσικοί Reggetiko Project: Σωκράτης Βότσκος (πνευστά), Θεόδωρος Κουμαρτζής (μπαγλαμάς, μελόντικα), Λίνος Τζέλος (κιθάρα), Μάριος Ποδάρας (βιολί) και Νίκος Βαρελάς (cajon). Serafim Tsotsonis: Σεραφείμ Τσοτσώνης πλήκτρα, φωνή, Ιάκωβος Παυλόπουλος ντραμς / κρουστά.

Δευτέρα 24 Ιουνίου
Συνδιοργάνωση: *αίγλη και καφέ αμάν* LosMangaleros. Χατζηακώβου 12, πεζοδρόμος
Ώρα έναρξης: 21:30
Los Mangaleros. Η ομάδα Los Mangaleros δημιουργήθηκε από την αγάπη των μελών της για τους αγαπημένους τους τρόπους διασκέδασης: τον χορό (Salsa Cubana) και το μαγκάλι! ! Σας περιμένουμε όλους στα πάρτι μας με πολλά event και φυσικά χορό!! Azucar!!!!!

Διαβάστε επίσης: