Μια πολύ σημαντική εκδήλωση για την δικηγορία θα φιλοξενηθεί στην πόλη των Σερρών, από αυτή την Παρασκευή 19 Απριλίου ως τη ερχόμενη Δευτέρα 22 Απριλίου. Η πόλη μας θα υποδεχθεί  το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δικηγορικών Συλλόγων, μετά από απόφαση της ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Και μάλιστα ένα συνέδριο που πραγματοποιείται μετά από πολλά χρόνια καθώς το 13ο είχε πραγματοποιηθεί πριν από 23 χρόνια, το 1998 στην Θεσσαλονίκη.
Οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του Συνεδρίου βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο και αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους το συνέδριο ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, οι Πρόεδροι όλων των Ανώτατων δικαστηρίων, οι εκπρόσωποι των κομμάτων, ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης και ακούγεται πως θα μας τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το θέμα αυτού του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Δικηγορικών Συλλόγων είναι η Δικηγορία και η Δικαιοσύνη στη Νέα Εποχή και η επίσημη έναρξη θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του δικού μας ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας , που προβλέπετε να μετονομαστεί – συγχωνευτεί σε Διεθνές Πανεπιστήμιο, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο , την Κυριακή ,αλλά και την Δευτέρα στο ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa, στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Το ευχάριστο είναι πως όλοι οι Σερραικοί φορείς μέχρι στιγμής τουλάχιστο συνεργάζονται αρμονικά για την επιτυχία του συνεδρίου, πράγμα που όλως παραδόξων δεν το περιμέναμε...

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Διαβάστε επίσης: