Ένταση επικράτησε σήμερα στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών) μεταξύ των φοιτητικών παράταξεων, όπου διεξάγονται οι φετινές φοιτητικές εκλογές.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αρνήθηκε να τοποθετήσει κανονικά παραβάν για τις εκλογές στο ΤΕΙ» καταγγέλλει η Πανσπουδαστική.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης – καταγγελίας έχει ως εξής:

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ρόλο που έχει αναλάβει να επιτελέσει στις φοιτητικές εκλογές και γενικότερα στο φοιτητικό κίνημα.
Σήμερα λοιπόν το πρωί, οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αρνήθηκαν να προχωρήσουν στην τοποθέτηση εκλογικού παραβάν με βάση και τον κανονισμό των εκλογών, προσπαθώντας έτσι να υποβαθμίσουν και να υπονομεύσουν τη διαδικασία από τη μια, και να τραμπουκισουν τους φοιτητες που θα έρθουν να ψηφίσουν από την άλλη.
Αυτοί είναι άλλωστε που κατάντησαν τον φοιτητικό σύλλογο σήμερα ένα φάντασμα, αυτοί είναι που θέλουν τον φοιτητή άβουλο ον, που δεν θα διεκδικεί τίποτα και θα λέει και ευχαριστώ από πάνω. Είναι αυτοί που καταστρέφουν κάθε είδους προσπάθεια για πάλη και διεκδίκηση.
Δεν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν το σύλλογο έρμαιο των αποφάσεων τους!
Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και κάνε τώρα την ανατροπή!
Γύρισε τους την πλάτη και ψήφισε ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΚΣ, για να υπάρχει αύριο ένας σύλλογος που θα βάζει μπροστά τις ανάγκες του φοιτητή και θα παλεύει καθημερινά για αυτες.

Διαβάστε επίσης: