serreslife

Σε άμεση επικοινωνία, με αφορμή τη σύλληψη καθηγητή του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας που κατηγορείται για παράνομες δραστηριότητες, βρίσκεται το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Δημήτρη Χασάπη προκειμένου ο τελευταίος να ασκήσει άμεσα πειθαρχική δίωξη εναντίον του κατηγορούμενου καθηγητή.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου θα κινήσει τη διαδικασία ώστε ο κατηγορούμενος καθηγητής να τεθεί σε αποχή από την άσκηση των καθηκόντων του.
Ο θόρυβος και η ένταση δε λέει να καταλαγιάσαν με τους περισσότερους φοιτητές να λένε ότι γνώριζαν για τη φερόμενη δράση του εκπαιδευτικού αλλά υποστηρίζουν πως δεν υπήρχαν συγκεκριμένα στοιχεία που να την αποδεικνύουν.
Υπήρχε έντονη φημολογία αλλά δεν αποδείχθηκε μέχρι στιγμής τίποτε υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών και νυν καθηγητής Δημήτρης Πασχαλούδης
Εν τω μεταξύ χθες το απόγευμα τις κατηγορίες της δωροληψίας και εκβιασμού απήγγειλε ο εισαγγελέας στον καθηγητή του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν επίσης και οι δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίου που φέρονται ως άμεσοι συνεργοί του, στους οποίους αποδίδεται η κατηγορία για άμεση συνέργεια σε δωροληψία. Όλοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.
Ο πρόεδρος των Φροντιστών Μέσης εκπαίδευσης Σταύρος Αργυρίου, εξηγεί πως το φροντιστήριο των φερόμενων ως συνεργών του εκπαιδευτικού δεν ανήκει στο σύλλογό τους, αλλά σε άλλη βαθμίδα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης: