aithousa karamanlis 4Η συμμετοχή του Δήμου Σερρών στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την επωνυμία “ΣΙΡΡΙΣ”, είναι το ένα από τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης, στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα Τετάρτη, στις 3 το μεσημέρι.
Αναλυτικά, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
 
ΘΕΜΑ  1ο:  Έγκριση συμμετοχής σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την ονομασία ΣΙΡΡΙΣ και τον διακριτικό τίτλο ¨Α.Σ ΣΙΡΡΙΣ¨ για υποβολή πρότασης υλοποίησης σχεδίου Τοπικής Δράσης Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες (ΤΟΠ. ΕΚΟ) στο πλαίσιο της δράσης 3: ¨Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες¨ της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: ¨Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού¨ του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: ¨Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών¨, του Επιχειρησιακού Προγράμματος ¨Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού¨ 2007-2013.
                     Εισηγητής: O Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Δήμου Ιωάννης.
 
ΘΕΜΑ  2ο:  Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Σερρών στις Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες (ΤΟΠ/ΕΚΟ) καθώς και τη συμμετοχή στην υπό ίδρυση για τον σκοπό Αναπτυξιακής Σύμπραξης με την ονομασία και τον διακριτικό τίτλο ¨Απασχόληση χωρίς διακρίσεις¨, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 21507/23-01-2012 προκήρυξη Υπ. Εργασίας & κοινωνικής ασφάλισης.
                     Εισηγητής: O Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Δήμου Ιωάννης.

Διαβάστε επίσης: