serresΜε έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσουν την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 2 μ.μ. τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σερρών. Τα θέματα που θα συζητηθούν έχουν ως εξής:   

ΘΕΜΑ  1ο:  Ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση του  Δήμου  Σερρών  ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας .

ΘΕΜΑ 2ο:       Ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου μας στο
Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης .

ΘΕΜΑ 3ο         Έγκριση 1ου πρακτικού της υπηρεσίας «Μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Σερρών για το σχολικό έτος 2011-2012 με ΤΑΧΙ» προϋπολογισμού 216.960,00 €.

ΘΕΜΑ 4ο      Κατακύρωση του διαγωνισμού για την προμήθεια ανταλλακτικών των εργαλείων κηποτεχνικών   εφαρμογών στην εταιρεία : ΙΜΠΕΞ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.Ε. στο συνολικό ποσό  12.182,99 € χωρίς Φ.Π.Α.

ΘΕΜΑ  5ο:     Έγκριση πρακτικού Νο 2 της Επιτροπής Διαγωνισμού της Παροχής Υπηρεσιών «Συντήρηση, αποκατάσταση ζημιών και βελτίωση των εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης σε διασταυρώσεις των οδών του Δήμου Σερρών χρήσης 2011».

ΘΕΜΑ  6ο:     Έγκριση πρακτικών Νο 1 και Νο 2 της Επιτροπής Διαγωνισμού της Παροχής Υπηρεσίας «Συντήρηση – Βελτίωση του δικτύου οριζόντιας οδικής σήμανσης –διαβάσεων και προσβασιμότητας του Δήμου Σερρών για το έτος 2011».

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 208 επισκέπτες