deyas_logoΤις 170.000 € αγγίζει ο προϋπολογισμός του έργου και το κόστος του θα καλυφθεί από ιδίους πόρους.

Σημαντικά προβλήματα που ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα τους δημότες, αρχίζουν σιγά- σιγά να βρίσκουν τη λύση τους. Ένα από τα ζητήματα αυτά, που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τη ΔΕΥΑΣ, είναι αυτό του παλαιού δικτύου μιας ιδιαίτερα «ευαίσθητης» περιοχής. Πρόκειται για την περιοχή Ιμαρέτ- Καλλιθέας και Άνω Καμενίκια, όπου το δίκτυο είναι παλιό και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ Θόδωρο Αραμπατζή, η επιχείρηση προχωρά σε προκήρυξη διαγωνισμού, με ιδίους πόρους, καθώς δεν μπορεί να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα. Έτσι, λοιπόν, θα αντικατασταθούν οι παλαιές σωληνώσεις με καινούριες, ενώ θα συνδεθούν και οι ιδιωτικές παροχές. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, αγγίζει τις 170 χιλιάδες ευρώ.

Με προϋπολογισμό που αγγίζει τις 170 χιλιάδες ευρώ.

Προκηρύσσεται η αντικατάσταση του δικτύου στο Ιμαρέτ από τη ΔΕΥΑΣ.

Σε… εγρήγορση βρίσκονται διοίκηση και υπηρεσίες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σερρών. Μία σειρά έργων, πρωτοβουλιών, αλλά και σχεδιασμών, προχωρούν ταυτόχρονα και με ταχύτατους ρυθμούς. Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΣ επιχειρεί να βάλει σε τάξη την κατάσταση, να υλοποιήσει έργα, αλλά και να κάνει το απαραίτητο οικονομικό «συμμάζεμα».
Σημαντικά προβλήματα που ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα τους δημότες, αρχίζουν σιγά- σιγά να βρίσκουν τη λύση τους. Ένα από τα ζητήματα αυτά, που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τη ΔΕΥΑΣ, είναι αυτό του παλαιού δικτύου μιας ιδιαίτερα «ευαίσθητης» περιοχής. Πρόκειται για την περιοχή Ιμαρέτ- Καλλιθέας και Άνω Καμενίκια, όπου το δίκτυο είναι παλιό και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ Θόδωρο Αραμπατζή, η επιχείρηση προχωρά σε προκήρυξη διαγωνισμού, με ιδίους πόρους, καθώς δεν μπορεί να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα. Έτσι, λοιπόν, θα αντικατασταθούν οι παλαιές σωληνώσεις με καινούριες, ενώ θα συνδεθούν και οι ιδιωτικές παροχές.
«Είναι ένα πρόβλημα χρόνιο, είναι απαίτηση των κατοίκων εδώ και πάρα πολλά χρόνια, γιατί έχουν τεράστια προβλήματα κι αυτό βρίσκει πλέον τη λύση του,» τόνισε στο Ε.Β. ο κ. Θόδωρος Αραμπατζής. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, αγγίζει τις 170 χιλιάδες ευρώ.
Καμία αύξηση στο τιμολόγιο και διευρύνεται ο κατάλογος των απόρων & συνταξιούχων
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Σερρών, ανακοίνωσε επίσης, πως δεν θα γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΣ και παράλληλα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα προχωρήσουμε στη μη επιβολή της πληθωριστικής αναπροσαρμογής, όπως είχε αποφασισθεί στις αρχές της χρονιάς.
«Επίσης διευρύνεται ο κατάλογος, για να δεχθούμε περισσότερους συνταξιούχους και άπορους. Αυτά είναι τα πρώτα μέτρα που λαμβάνουμε, σε μία προσπάθεια να βοηθήσουμε κι εμείς τους δημότες,» επεσήμανε ο κ. Θόδωρος Αραμπατζής, ο οποίος πρόσθεσε πως συνεχίζεται η πολιτική του οικονομικού «συμμαζέματος»:
«Οικονομικό συμμάζεμα έγινε και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Τα προβλήματα υπάρχουν. Όσον αφορά τα εισπρακτικά, είναι λογικό με τέτοια προβλήματα που υπάρχουν στην αγορά και στην κοινωνία, ότι αρχίζουν και παρουσιάζονται προβλήματα. Παρόλα αυτά όμως προλαβαίνουμε κάποιες καταστάσεις με σοβαρό προγραμματισμό και με υπεύθυνη πολιτική».
Ζωή Χειμωνίδου

Διαβάστε επίσης: