aithousa_karam_5Με κυριότερα θέματα την έγκριση  όρων διακήρυξης της κατασκευής του δωδεκαθέσιου 6ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών , την χορήγηση οικονομικού βοηθήματος και την έγκριση όρων διακήρυξης της παροχής υπηρεσιών Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης της πράξης «Προώθηση της ασφαλούς κυκλοφοριακής Συνείδησης σε Τοπικό Επίπεδο στη Διασυνοριακή Περιοχή Ελλάδας-Βουλγαρίας», που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, θα συνεδριάσουν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 2μ.μ.  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σερρών. Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν 15 θέματα τα οποία έχουν ως εξής:   


ΘΕΜΑ  1ο:     Έγκριση  όρων διακήρυξης του έργου,  «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 12-ΘΕΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ (6ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών ) προϋπολογισμού 4.045.000 € ».

ΘΕΜΑ  2ο:     Χορήγηση οικονομικού βοηθήματος.

ΘΕΜΑ  3ο:     Έγκριση όρων διακήρυξης της Παροχής Υπηρεσιών Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης του Δήμου Σερρών, προϋπολογισμού 172.200,00 € της πράξης «Προώθηση της ασφαλούς κυκλοφοριακής Συνείδησης σε Τοπικό Επίπεδο στη Διασυνοριακή Περιοχή Ελλάδας-Βουλγαρίας» (PROMO SEFE DRIVING), που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.  

ΘΕΜΑ  4ο:     Έγκριση όρων διακήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού της Παροχής Υπηρεσιών με τίτλο «Κλάδεμα και Κοπή Επικίνδυνων Δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Σερρών».

ΘΕΜΑ  5ο:     Εξέταση της ένστασης κατά του πρακτικού διενέργειας του διαγωνισμού για την Προμήθεια απορρυπαντικών κάδων απορριμμάτων.

ΘΕΜΑ  6ο:     Έγκριση δαπάνης προμήθειας  υλικών για την επισκευή και συντήρηση του αναμεταδότη της Τοπικής Κοινότητας Ορεινής και ψήφιση πίστωσης 850,00 €.

ΘΕΜΑ  7ο:     Έγκριση δαπάνης προμήθειας υλικών επισκευής του αντλιοστασίου γεώτρησης άρδευσης της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων Σερρών και ψήφιση πίστωσης 870,00 €.

ΘΕΜΑ  8ο:     Έγκριση δαπάνης προμήθειας υλικών μικροϋλικών για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Σερρών και ψήφιση πίστωσης 2.420,98 €.

ΘΕΜΑ   9ο:    Έγκριση δαπάνης προμήθειας σωλήνων ύδρευσης και αποχέτευσης για την επισκευή και συντήρηση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στην Δημοτική Ενότητα Καπ. Μητρούση και ψήφιση πίστωσης 3.164,64 €.

ΘΕΜΑ  10ο:   Ορισμός  δικηγόρου νομικής υπηρεσίας Δήμου για την άσκηση έφεσης σε εργατική υπόθεση της Στυλιανής Πούλιου , Ολγα Δανιηλίδου, Δόλκα Χρήστου και Παρατζέμ Παμπουκιάν.

ΘΕΜΑ  11ο:   Έγκριση κίνησης εκτός έδρας  του υπαλλήλου μας Πολυράβα Γεωργίου.

ΘΕΜΑ  12ο:   Έγκριση καταβολής τριμήνων αποδοχών στον κ. Δημήτριο Πετρόβαλη του Ιωάννη, πρώην Δημοτικό Υπάλληλο, λόγω συνταξιοδότησής του.
.
ΘΕΜΑ  13ο :  Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια υλικών για την πλατεία της περιοχής  ΚΑΤΑΚΟΝΟΖΙ  στην πόλη των Σερρών και ψήφιση πίστωσης 1.230,00 €.

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση δαπάνης για την ανακατασκευή εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού στην  Τοπική Κοινότητα Κ. Καμήλα και ψήφιση πίστωσης 3.100,00 €

ΘΕΜΑ  15ο :  Έγκριση δαπάνης προμηθειών και εργασιών και διάθεση σχετικών πιστώσεων.  (συνολικά 15 ).

Διαβάστε επίσης: