dps_et_sin1sΜε πολύ μεγάλη συμμετοχή των μελών της, η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων πραγματοποίησε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή της, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010 στην αίθουσα της Δ.Ε.Π.Κ.Α. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη Γενική Συνέλευση παρακολούθησαν και αρκετοί δημότες των γειτονικών Δήμων.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Γιάννης Δήμου, καταθέτοντας τον απολογισμό δράσης της Ένωσης Προσώπων της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων είπε, ότι η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων στα εννέα χρόνια της διαδρομής της, με τη συνεχή, υπεύθυνη, συνεπή και έντονη παρουσία της στα δημοτικά δρώμενα και με τη συλλογική και δημοκρατική της λειτουργία απέδειξε, ότι αποτελεί την εγγύηση, την προοπτική και την ελπίδα για το Δήμο Σερρών.
Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, αναφερόμενος στην πορεία των δημοτικών μας πραγμάτων τόνισε, ότι ο Δήμος Σερρών έχει όλες τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί και να πάει μπροστά, να ξεφύγει από τη στασιμότητα και την αδράνεια, να επιταχύνει το βήμα του και να πάρει τη θέση που του αξίζει. Χρειάζεται αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, όραμα και ρεαλισμό. Χρειάζεται στόχους, προτεραιότητες και βούληση. Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων στα εννέα αυτά χρόνια παρουσίας της, υπογράμμισε ο κ. Αγγελίδης,
με την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησε,
με την ειλικρίνεια, τη συνέπεια και την όρεξη για δουλειά που τη διακρίνει,
με τη συνεχή και έντονη δραστηριότητα και κινητικότητα που παρουσιάζει
και με το μεράκι και την αγάπη που τη χαρακτηρίζει για το Δήμο Σερρών,
απέδειξε ότι διαθέτει και αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα,
απέδειξε ότι έχει  όραμα με ρεαλισμό,
απέδειξε ότι διαθέτει στόχους, προτεραιότητες και βούληση, για μια καλύτερη ζωή στις Σέρρες, για έναν ελκυστικό Δήμο.

dps_et_sin1b

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων στην τοποθέτησή του έκανε πολύ μικρή αναφορά για τη δημοτική αρχή, λέγοντας ότι δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί με την πορεία αυτής της δημοτικής αρχής, η οποία θεωρείται πλέον έκπτωτη στη συνείδηση των Σερραίων δημοτών, διότι είναι μία δημοτική αρχή αναξιόπιστη και αναποτελεσματική, η οποία δεν υλοποίησε σχεδόν καμία από τις προεκλογικές της υποσχέσεις.
Άλλα θέματα που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων ήταν, ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2009 και ο προϋπολογισμός του έτους 2010.
Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ολοκληρώθηκαν με ερωτήσεις και τοποθετήσεις των μελών της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων.

Από το γραφείο τύπου
της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων

Διαβάστε επίσης: