Ψάχνοντας στα μαύρα βιβλία της Διαύγειας όλο ανακαλύπτουμε "θαυματάκια" και θεωρούμε πως πρέπει να σας ενημερώνουμε για τα πεπραγμένα της Δημοτικής μας Αρχής.

Μάλιστα η απόφαση της Απευθείας Ανάθεσης από την Κεδής που υπογράφει η κ.Παλάζη ως Πρόεδρος της επιχείρησης έγινε χθες 8 Δεκεμβρίου (γιατί έχει και αυτό τη σημασία του για εμάς εδώ στις Σέρρες…)

Απευθείας Ανάθεση και πάλι εκτός Σερρών…

21.080€ για την παροχή υπηρεσιών της δράσης «Ψηφιακή Προβολή των έργων του Μουσείου/Πινακοθήκη Κωνσταντίνου Ξενάκη» και συγκεκριμένα την Ομάδα Α΄ «Αμοιβές εξωτερικών συντελεστών»

Αναρωτιόμαστε βέβαια τι ακριβώς είναι αυτή η Ψηφιακή Προβολή  των έργων και αν αυτό είναι μόνο η ιστοσελίδα για το Μουσείο Ξενάκη (γιατί αυτή είναι ήδη στον αέρα, πως έγινε χθες η ανάθεση;) ή αν περιλαμβάνονται και άλλες εργασίες γιατί το κόστος μας φαίνεται λίγο υψηλό...

Ερευνούμε το θέμα καθώς στείλαμε e-mail στην ΚΕΔΗΣ για να μας ενημερώσει. Αν πάρουμε απάντηση θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

Όπως και να έχει πάντως η ουσία του θέματος της είναι Απευθείας Ανάθεσης 21.080€ και δεν αλλάζει...

Η ανάθεση ισχύει από την ανάρτηση της σύμβασης στο ΚΗΜΔΗΣ, ήτοι για χρονικό διάστημα από 09/12/2022 έως 21/03/2023, συνολικής διάρκειας 70 ημερών, με δυνατότητα 2μηνης παράτασης.

Εδώ θα βρείτε την απόφαση της Απευθείας Ανάθεσης

Διαβάστε επίσης:

Είναι πολλά τα λεφτά για "επικοινωνιακά παιχνίδια" κ.Χρυσάφη



Διαβάστε επίσης: