Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Σερρών, με τη δημοτική αρχή να δέχεται την έντονη κριτική της αντιπολίτευσης η οποία την κατηγόρησε για ανικανότητα, ολιγωρία και απουσία έργου.

«Τριάντα χρόνια στην αυτοδιοίκηση πρώτη φορά βλέπω τέτοια καθυστέρηση», δήλωσε εκπροσωπώντας την παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη ο δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Χρυσανθίδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα στήριξης των τοπικών κοινοτήτων και παρεμβάσεων στις πεπαλαιωμένες –όπως τις χαρακτήρισε- αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σερρών.
«Αργήσατε, μέχρι τώρα έπρεπε κάθε εβδομάδα να βγαίνουν δυο έργα», δήλωσε από τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερρών ο Ηλίας Γκότσης.
Για αναδιανομή φτώχειας και παραγωγή έργου μόνο μέσω προγραμμάτων έκανε λόγο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Τερζής, ενώ προ των ευθυνών του έθεσε τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Σπ. Μισιρλη, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Θένια Χαραλαμπίδου, κάνοντας λόγο ακόμη και για την παραίτησή του.
Ο προϋπολογισμός του Δήμου Σερρών ανέρχεται στα 78 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τον κ. Μισιρλή είναι πλήρως ισοσκελισμένος, ενώ για τις ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες γίνεται η αναμόρφωσή του αναφέρθηκε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σερρών.

«Φέτος η αναμόρφωση είχε συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες, οι οποίες δεν προέκυψαν σε καμία άλλη χρονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά Αλ. Χρυσάφης, θεωρώντας απόλυτα δικαιολογημένη την όποια καθυστέρηση.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: