Μία σημαντική προσθήκης στις σχολικές υποδομές του Δήμου Σερρών επετεύχθη με την παραχώρηση κτιρίου του ΟΑΕΔ. Ύστερα από ενέργειες του Δήμου Σερρών παραχωρείται κτίριο επί της οδού Μεραρχίας, το οποίο από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει ως νηπιαγωγείο.

Την απόφαση χαιρέτισε με ικανοποίηση ο δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, ευχαριστώντας τον πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη για την ικανοποίηση του αιτήματος.

Η διαμόρφωση του κτιρίου, ώστε να καταστεί κατάλληλα και ασφαλές διδακτήριο, θα γίνει από τις υπηρεσίες του Δήμου Σερρών.

Ο κ. Χρυσάφης, σχολιάζοντας την θετική εξέλιξη, επισημαίνει ότι «θα συνεχισθούν οι συντονισμένες ενέργειες με όλους τους εκπαιδευτικούς παράγοντες, ώστε στο τέλος της πρώτης δημαρχιακής μας θητείας να έχουμε εξασφαλίσει χώρους σύγχρονους και κατάλληλους για μορφωτικούς σκοπούς για όλους τους μαθητές μας».

Το πλήρες κείμενο της δήλωσής του έχει ως εξής:

«Με σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ παραχωρείται για σχολική χρήση το κτίριο επί της οδού Μεραρχίας ικανοποιώντας το αίτημα του Δήμου Σερρών για ενίσχυση των υποδομών του.

Ευχαριστώ τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, που συνέβαλλε στην ικανοποίηση της ανάγκης των νηπίων μας να φοιτούν σε χώρους το δυνατόν πλησιέστερα στον τόπο κατοικίας τους.

Οι υπηρεσίες του Δήμου μας θα μεριμνήσουν για την έγκαιρη προετοιμασία του κτιρίου, ώστε να καταστεί ένα κατάλληλο και ασφαλές διδακτήριο.

Συνεχίζουμε τις συντονισμένες ενέργειες με όλους τους εκπαιδευτικούς παράγοντες, ώστε στο τέλος της πρώτης δημαρχιακής μας θητείας να έχουμε εξασφαλίσει χώρους σύγχρονους και κατάλληλους για μορφωτικούς σκοπούς για όλους τους μαθητές μας!»

Διαβάστε επίσης: