Τη Λαϊκή Αγορά των Σερρών επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης, 10 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Συνοδευόμενος απ' τους Αντιδημάρχους του, ο κ. Χρυσάφης συνομίλησε τόσο με παραγωγούς και εμπόρους, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των λαϊκών, όσο και με Σερραίους δημότες, που έκαναν τα ψώνια τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι συνεργάτες του Δημάρχου κατέγραψαν αναλυτικά τα παράπονα, τις απόψεις και τις προτάσεις των πολιτών, καθώς, όπως είπε ο Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Δήμος θα πρέπει να βρίσκεται καθημερινά σ' όλα τα σημεία της πόλης.

Στο χώρο της Λαϊκής, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν στο Δήμαρχο τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσο και τις προσδοκίες τους από τη νέα Δημοτική Αρχή. Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης μοιράστηκε μαζί τους το στόχο του για έναν εξωστρεφή Δήμο, στο κέντρο του οποίου θα βρίσκονται πάντοτε ο πολίτης και η καθημερινότητά του.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Δήμαρχος Σερρών δήλωσε στα Μ.Μ.Ε. τα παρακάτω:

«Κάθε Τρίτη, η Λαϊκή είναι ένα σημαντικό σημείο για την πόλη: έρχεται πάρα πολύς κόσμος και χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις, τις οποίες και είδαμε σήμερα για ακόμη μια φορά. Εγώ, οι Αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήσαμε με τον κόσμο, ακούσαμε και είδαμε τα πράγματα που πρέπει να γίνουν και δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες. Ήδη, πρέπει να σας πω ότι, στον επόμενο μήνα, θ' αρχίσουν να λειτουργούν και έξι χημικές τουαλέτες, κάτι το οποίο δεν υπήρχε τον τελευταίο χρόνο. Καλύπτουμε αμέσως την ανάγκη αυτή, όπως και τη διαμόρφωση ενός χώρου, που είναι σ' ένα σημείο της πόλης το οποίο δεν βρίσκεται στην κατάσταση που θα έπρεπε. Βρισκόμαστε σ' έναν χώρο που θα πρέπει να αξιοποιηθεί και να αναπλαστεί. Ήδη έχουμε σχεδιάσει παρεμβάσεις και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θ' αρχίσουμε να τις υλοποιούμε.».

Από το γραφείο τύπου

Διαβάστε επίσης: