Η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη και του νέου δημοτικού συμβουλίου Σερρών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στις 7μ.μ., στην αίθουσα «Ορέστης» του ξενοδοχείου Ελπίδα Resort & Spa.

serreslife

ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

την Παρασκευή στις 30 Αυγούστου στην λέσχη αξιωματικών Σιδηροκάστρου θα πραγματοποιηθεί και η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου, των δημοτικών και τοπικών συμβούλων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σιντικής.

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Το Σάββατο 31 Αυγούστου θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, με δήμαρχο τον Αθανάσιο Μασλαρινό, και των μελών των κοινοτήτων του δήμου Βισαλτίας.

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί στις 19:45 στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου στη Νιγρίτα. Στην τελετή θα παραστεί ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, ο οποίος και θα τελέσει τον καθιερωμένο αγιασμό.
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου ενώ λίγο νωρίτερα θα τελεστεί η παράδοση -παραλαβή.

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ

την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 11:00 η 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί και ορκωμοσία του δημάρχου Νέας Ζίχνης κυρίου Παντελή Μπόζη.

Η ορκωμοσία του δημάρχου και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημαρχιακού Μεγάρου της Νέας Ζίχνης.

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου

στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Ηράκλειας Γιώργου Κουτσάκη και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων .

ΔΗΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ

Το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί και η ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου Εμμανουήλ Παππά.

η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί έξω από το δημαρχιακό Μέγαρο στο χρυσό ενώ θα τελεστεί από τον Μητροπολίτη Σερρών και νιγρίτης κ Θεολόγο.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

Στην κεντρική πλατεία του Ροδολίβους την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Αμφίπολης Στέργιου Φράστανλη καθώς και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων

Διαβάστε επίσης: