Μεγάλη ταλαιπωρία από τα έργα στην οδό Ερμού και Δ. Σολωμού έχουν υποστεί οι επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι εδώ και περίπου τρεις μήνες έχουν χάσει πάνω από το 30% των εσόδων τους.

Δυστυχώς πάρα το ότι όπως υποστηρίζουν τα έργα έπρεπε να υλοποιηθούν όσο πιο γρήγορα γίνετε, εντούτοις αυτά πήραν παράταση άλλες 15 ημέρες.

Ένα έργο για να γίνει θέλει υπομονή και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες, απαντά από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έργων Ηλίας Γκότσης, ο οποίος ανακοινώνει πως η ταλαιπωρία των πολιτών θα σταματήσει στις 18 Ιουλίου που θα ολοκληρωθούν και τα έργα.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι με δική του υπογραφή τα έργα δεν ξεκίνησαν το Πάσχα, μετά βέβαια και από απαίτηση του εμπορικού συλλόγου Σερρών.

Σε ότι αφορά τα έργα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως αυτά φαίνεται πως θα ολοκληρωθούν στο τέλος του 2019, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες δυο ειδών, δηλαδή πλην της ασφαλτόστρωσης στην οποία προχωρά ο δήμος, η ΔΕΥΑΣ αλλάζει και το δικό της δίκτυο όμβριων για να μην χρειαστεί να ξανασκάψει.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: