Ο κ. Κώστας Καρπουχτσής είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, μετά από την απομάκρυνση του κ. Βασίλη Τερζή από την συγκεκριμένη θέση, ύστερα από την απόφασή του να συμπορευθεί στις εκλογές του Μαΐου με την παράταξη του κ. Στέφανου Φωτιάδη.

Πρώτο θέμα στο Σωμα τέθηκε η αντικατάσταση του μέχρι χθες προέδρου Βασίλη Τερζη, θέμα το οποίο πέρασε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο εντατελμένος δημοτικός σύμβουλος του τμήματος Προγραμματισμού Ανάπτυξης, Ποιότητας και Αποδοτικότητας, κ. Κώστας Καρπουχτσής, αναλαμβάνει καθήκοντα τόσο προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών όσο και της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θέσεις που μέχρι πρότινος κατείχε ο κ. Τερζής.

Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του κ. Τερζή από τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων, με την συγκέντρωση των απαιτούμενων υπογραφών, γεγονός που άνοιξε το δρόμο για την αντικατάστασή του.

Τη θέση του αντιπροέδρου που κατείχε ο κ. Τερζής στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών την καταλαμβάνει ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης.

Πηγή: Εφημερίδα η Πρόοδος

Δείτε το βίντεο από την Σημερινή Των Σερρών:

Διαβάστε επίσης: