H Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων καλεί τα μέλη της σε Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στις 7μ.μ., στην αίθουσα «Ορέστης» του ξενοδοχείου «Elpida Resort».

Σας γνωρίζουμε ότι το συντονιστικό συμβούλιο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της, τη σύγκλιση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της, στις 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΤΟ BΡΑΔΥ , στην αίθουσα “ΟΡΕΣΤΗΣ” στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου  ELPIDA RESORT με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Επικύρωση εγγραφών μελών από τη Γενική Συνέλευση.
2. Οικονομικός απολογισμός έτους 2016 – προϋπολογισμός έτους 2017.
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 17 του καταστατικού.
5. Απολογισμός πεπραγμένων έτους 2016.
6. Ερωτήσεις, τοποθετήσεις από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.
7. Εκλογές για την ανάδειξη υποψηφίου,Προέδρου, μελών του συντονιστικού συμβουλίου και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η ημερομηνία 20 Ιανουαρίου 2019 είναι η ΤΕΛΙΚΗ ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης και κατά συνέπεια δεν θα ακολουθηθεί η διαδικασία της επαναληπτικής σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης που προβλέπεται στο άρθρο 13 του καταστατικού για να αποφευχθεί κάθε άσκοπη μετακίνηση των μελών. Καλούνται όλα τα μέλη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση.

Όσα μέλη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα Προέδρου, μελών του συντονιστικού συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής, μπορούν να το δηλώσουν στο γραφείο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, Μεραρχίας 30 – 1ος όροφος, καθημερινά από ώρα 19.00 έως 21.00 ή στο τηλέφωνο- 6977659235 και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης 20 Ιανουαρίου 2019.   Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης είναι ανοιχτές για όλους τους πολίτες.

Για το συντονιστικό συμβούλιο
της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων θα ακολουθήσει πολιτική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου της παράταξης Θεόδωρου Αραμπατζή.

Διαβάστε επίσης: