Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία, Φωτεινή Αραμπατζή.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είχε πει ο ίδιος για την κα Αραμπατζή στις 26 Μαρτίου, βλέποντάς την να κάνει παρέλαση με τη Μακεδονική φορεσιά στις Σέρρες στην επέτειο της 25ης Μαρτίου με το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών.

Όπως είχε αναφέρει με ανάρτησή της η κα Αραμπατζή, ο κ. Πολάκης χρησιμοποίησε ένα αναληθές παραπολιτικό ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, παρουσιάζοντάς την ως ψευτοπατριώτισσα, καταδικασμένη βουλευτή.

Η Φωτεινή Αραμπατζή γνωστοποίησε τη μήνυση που κατέθεσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας:

«Σήμερα, μετά την κατάθεση της μήνυσής μου για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, για τα όσα ψευδή κ συκοφαντικά έγραψε εναντίον μου, στις 26/3/2019 με αφορμή την παρέλασή μου με τη Μακεδονική φορεσιά. Ευχαριστώ τον νομικό μου παραστάτη».

Την ανάρτηση συνόδευαν φωτογραφίες της ίδιας αλλά και των νομικών εγγράφων.

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 317 επισκέπτες