serreslife

Ομιλία για τον προϋπολογισμό του 2017 πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή, ο Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.
«Βρισκόμαστε στην τελική φάση ολοκλήρωσης των μεγάλων έργων υποδομής. Είναι, νομίζω, καιρός να κάνουμε ένα βήμα παρακάτω και να δούμε ποια νέα έργα υποδομής θα πρέπει να προτάξουμε για το μέλλον» είπε – μεταξύ άλλων -ο κ. Καραμανλής και συνέχισε: «Και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει πεδίο συνεννόησης ανάμεσα στον πολιτικό κόσμο της χώρας. Όποιο κόμμα κι αν είναι κυβέρνηση και όποιο κόμμα κι αν είναι αντιπολίτευση.

Κύριοι της κυβέρνησης, έχει παρέλθει προ πολλού η εποχή του «κοψίματος της κορδέλας». Και αυτό γιατί τα δημόσια έργα δεν ανήκουν σε καμία κυβέρνηση, σε κανέναν υπουργό, σε κανένα κόμμα. Ανήκουν στους πολίτες αυτής της χώρας.
Γιατί απλούστατα, αυτά τα έργα άλλος τα σχεδιάζει, άλλος τα δημοπρατεί, άλλος υπογράφει τις συμβάσεις και άλλος κόβει τις κορδέλες. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να δούμε το Εμείς και όχι το Εγώ!»

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...